marți, 27 decembrie 2022

Numele ȘTEFAN - semnificație și menire



Sursa - internet

Binețe, dragă cititorule!

Primul pas în a te cunoaște pe tine și a afla care este rolul tău în această viață este să știi care este semnificația  numelui pe care l-ai primit la naștere.

Astăzi vom vorbi despre ȘTEFAN.

Indiferent dacă te numești Ștefan, Ștefana, sau derivate de-ale lui, sau dacă cunoști persoane botezate astfel, știi care este semnificația acestui nume?

Nu uita să pornești și muzica pentru a-ți fi însoțitor pe calea gândurilor și a rândurilor.



Numele ȘTEFAN derivă din grecescul STEPHANOS și înseamnă COROANĂ.

Persoana ce primește la botez acest nume este menită să poarte cu demnitate coroana vieții, să accepte încoronarea din partea destinului ca pe o recunoaștere a valorii personale.

Depinde doar de caracterul fiecărui ȘTEFAN(A) dacă valoarea coroanei va satisface orgoliul, mândria și vanitatea, sau va înțelege că este vorba despre misiunea personală a fiecăruia, ce nu are nici o legătură cu ego-ul.

Persoanele cu acest nume au o misiune personală de a da mai departe, celor din jur, beneficiile „coroanei” vieții.

Sfântul Ștefan a fost un apostol omorât cu pietre de către cei ce nu acceptau noutatea învățăturilor lui Iisus, fiind considerat primul martir al creștinismului. A fost, deci, un deschizător de drumuri.

Dragă ȘTEFANA, ȘTEFAN, FANA, FANE, FĂNICĂ, ISTVAN, PISTA, PISTI, STEVE, ESTEBAN, îți urez să te bucuri de viața cu care ai fost încoronat(ă), să ai multă înțelepciune pentru a-ți folosi abilitățile cu care ai fost înzestrat(ă), să ai curajul să fii la înălțimea misiunii personale trasate de acest nume.

La mulți ani plini de lumină în suflet!




dr. Edith Kadar 
Arad, 27 decembrie 2016

 *     *     *     *     *     *     * 

Toate drepturile de autor ale materialelor postate pe acest blog aparţin dr. Edith Kadar. 

 Orice articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze aspectul integral și un link vizibil spre pagina publicației. 

 Nici o schimbare în aspectul sau conținutul materialelor nu se poate face fără aprobarea autoarei.

6 comentarii:

  1. Bună eu sunt născută de Sfântul Ștefan dar ma numesc Andrada. are și la mine vreo legătură asta deoarece încerc sa le deschid ochii multora ?

    Mulțumesc om fain ce ești

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani! Sănătate și bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!💐💐💐

    RăspundețiȘtergere
  4. Obsedanta ideea de a nu fi furata...E greu de crezut ca aveți ceva ce vă va fi furat.Pina la urma ,nu e sigur ,unii pot fi tentați sa va reproducă ,textual desigur ,chiar din vulgaritatea pe care o promovați, necontrolat ,natural, și venită din aderenta nemarturisita la suburban .Ca sa fiu subiectiv ,profund ,eu practic vulgaritatea ,absolut necesara ,dar sa o etalez ,public ,verbal, mi se pare descurajant pentru încrederea auditoriului.
    Ma numesc Bibart Mircea și credeți mă, sunt mult mai puțin anonim ,măcar în aspectele mele pozitive decit dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă anonimule, în primă fază nu mi-am dat seama la ce te referi, dar apoi am văzut că atunci când postez pe facebook îmi apare textul de la sfârșitul materialului.
      Îți mulțumesc că mi-ai scris, dar să știi că nu eu am făcut să se posteze asta pe facebook. Nu am programat să fie așa. Până nu demult Blogspot punea primele propoziții din postare, și nu ce apare acum.
      Îți mulțumesc că mi-ai semnalat, în felul tău, acest lucru.
      Mulțumesc pentru părerea ta despre mine și vulgaritatea mea.
      Ce nu înțeleg este de ce nu mă ignori dacă „aderența mea la suburban” te deranjează atâta. Nu înțeleg de ce simți nevoia să îți consumi timp și energie cu cineva care îți provoacă o asemenea reacție.

      Îți mulțumesc pentru mesaj și îți urez să ai puterea de a afla ce femeie te-a rănit, de fapt, că te iei de mine.
      Îți urez să ai un 2023 așa cum ești, anonimule! :)

      Edith Elisabeta Kadar

      Ștergere

Te invit să dai clic pe poză pentru a citi materialul. Mulțumesc.

RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...