sâmbătă, 10 martie 2018

FIECARE OM AR TREBUI SĂ FIE ZEU PENTRU EL ÎNSUȘI

Nu e nevoie să schimbăm lumea; este suficient doar să ne schimbăm pe noi. 
Şi vom constata cu surprindere că cei din jurul nostru se schimbă împreună cu noi. 
Lumea este doar ceea ce vrei tu să vezi că este. 

 Sunt răspunzătoare pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce crezi tu că ai înțeles 

 *     *     *     *     *     *     * 



Oricât de tare te-ar deranja acest titlu, abține-te de la comentariile izvorâte din educația primită și nu din experiență până ce vezi și tu, ca un înțelept, ce am a spune.

Indiferent că simți sau nu, că educația îți permite să accepți asta sau nu, EȘTI ESENȚĂ DIVINĂ CE SE MANIFESTĂ VREMELNIC ÎNTR-UN CORP FIZIC.
Și, înainte de a se închina la tot felul de chipuri cioplite ce simbolizează dumnezeirea, omul ar trebui să accepte ceea ce știe: că este Duh Sfânt, că este parte de Dumnezeu, și că, deci, știe tot ceea ce știe El.

Fiecare om ar trebui să fie zeu pentru el însuși, mai întâi de toate, dincolo de frica de a nu supăra divinitatea care nu are nimic în comun cu frica.

Binețe, OM înțelept!

Te invit să povestim fără false pudori și indignări egotice.
Ești ceea ce alegi să manifești!



Omul își dorește, visează, să poate sa facă orice, să ajungă orice, fără nici un efort. Nu pentru că i se cuvine, ci pentru că, acolo, în adâncul său, știe că POATE.
Omul se naște perfect, are toate informațiile pentru a deveni cea mai bună și mai performantă variantă a lui; și asta până în momentul în care părinții se hotărăsc că au dreptul să își aducă contribuția la creația dumnezeiască și să adauge propria lor tușă de culoare, și să se apuce de „modelat”  ceva ce există deja: duhul sfânt îmbrăcat în „haina” trupului.

Omul crede că el este cel care creează, care stabilește viitorul, care modelează viitorul om care să slujească divinității nou create: societatea.

Ce poate crea o parte de Dumnezeu întrupată? O divinitate manifestată într-un corp fizic.

Și totuși, de ce sunt atât de multe probleme în lume? De ce oamenii nu se mai iubesc? De ce apar atât de multe condiții în fiecare relație care se înfiripă, indiferent de domeniu?

Desigur, teoriile sunt multe, și fiecare om de pe fața Pământului ar putea să aibă propria variantă. A ego-ului, desigur. 

Omul își dorește să manifeste dumnezeirea cu care a venit înzestrat, dar nu știe cum. De ce? Pentru că a ales să aibă intermediar: ego-ul, pe care l-a ridicat la rang de divinitate.

Imaginează-ți că pentru a nu-L auzi pe Dumnezeu, pentru a nu-ți asuma că ești divinitate, ai inventat un intermediar; că doar tu nu ești demn, ți s-a spus. Și în loc să comunici direct cu acea parte care îți dă viața, Sinele Divin, alegi să înmânezi frâiele unei terțe „persoane”, doar din lenea de a afla singur răspunsurile. Acest intermediar se poate numi preot, ghicitor, guru, maestru, etc. Iar acesta îți va cere bani mulți pentru iluzia de a-ți crea firul direct cu Dumnezeul care există în tine, cu Dumnezeul fără de care nu ai fi în viață, cu fizicul, organele, ADN-ul tău cu tot.

Nimeni nu este de vină că refuzi să vezi divinitatea din tine și să accepți că ești parte de Dumnezeu. 
Poți spune că de vină e educația. Desigur, asta e constatare și nu scuză.

Atunci când refuzi evidența doar pentru a nu-ți trăda atașamentul de teoria primită sub denumirea de „educație-din-prea-multă-iubire”, îți respingi esența divină, cea care îți dă definiția cu adevărat. 
Îți respingi partea de duh sfânt, de dumnezeire, pentru a mulțumi omul.
Refuzi partea de divinitate, de ZEU, din tine însuți, OMULE, pentru a deveni om.

Greu preț, plătit din frica de a nu supăra vreo divinitate creată după chipul și asemănarea ta, creatorule care ești!

Poți alege să reacționezi cum vrei: să fii revoltat(ă), să rezonezi, și să înțelegi că dacă ai în tine Duhul Sfânt nu poți fi decât dumnezeire manifestată în trup fizic. 

De aceea îți spun că FIECARE OM AR TREBUI SĂ FIE ZEU PENTRU EL ÎNSUȘI! 

Înțelegi acum, OM?

Binețe îți dau, înțeleptule!


dr. Edith Kadar 
Arad, 10 martie 2018 

 *     *     *     *     *     *     * 

Toate drepturile de autor ale materialelor postate pe acest blog aparţin dr. Edith Kadar. 

 Orice articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze aspectul integral și un link vizibil spre pagina publicației. 

 Nici o schimbare în aspectul sau conținutul materialelor nu se poate face fără aprobarea autoarei.

RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...