joi, 13 aprilie 2017

Ești TOTUL sau NIMIC?

Nu trebuie să schimbăm lumea; trebuie doar să ne schimbăm pe noi. 
Şi vom constata cu surprindere că cei din jurul nostru se schimbă împreună cu noi. 

Sunt răspunzătoare pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce crezi tu că ai înțeles 

 *     *     *     *     *     *     * Știai că...
... banalele „nu sunt în stare de nimic”, „nu mă pricep la nimic”, „nu știu să fac nimic” nu numai că nu sunt adevărate, dar pot deveni adevărate „programe” de dezintegrare ale încrederii în tine, în ceea ce știi și poți?

Aceste afirmații sunt făcute cu tentă de generalizare, de parcă acel moment se va extinde la întreaga ta viață.

Probabil că nu ești în stare de nimic acum, în acest moment, dar peste câteva secunde sigur vei fi în stare de ceva. Chiar și să râzi de ceea ce ai spus la nervi sau disperare.

E posibil să ai senzația că nu te pricepi la nimic într-o situație dată; dar dacă respiri adânc și îți spui că totul e posibil, te vei pricepe la tot ce îți propui. Chiar și să cânți de bucurie.

Sunt șanse să crezi că nu știi să faci nimic într-o anumită conjunctură; dar momentele următoare schimbă situația, iar tu poți realiza că știi să faci tot ce vrei. Chiar și să dansezi liber(ă).

Afirmațiile de moment îți pot devia întreaga viață deoarece, spuse cu convingere, îți vor distorsiona realitatea, schimbând informația din codul tău genetic.

Chiar crezi că un moment de disperare e atât de important încât să-și pună amprenta asupra ta pentru tot restul zilelor? Și dintr-o realitate deviată și populată de „nimic”, cum crezi că poți avea „totul” la care ai visat până când ai început să emani cu convingere... nimicuri?

Dacă un singur moment îți poate schimba traiectoria vieții, alege ca acela să fie venit din bucuria acceptării și a sincerității față de tine.

„Totul” există în tine; nu-l transforma în „nimic”!

Binețe, dragă cititorule!Acum, te invit din nou să-ți lași sufletul să se bucure de muzică. 4 minute. Sigur e mai mult decât nimic, și, dacă vrei, poate fi totul, în acel moment.
Bucură-te!

dr. Edith Kadar
Arad, 14 iulie 2015

*     *     *     *     *     *     * 

 Toate drepturile de autor ale materialelor postate pe acest blog aparţin dr. Edith Kadar. 

 Orice articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze aspectul integral și un link vizibil spre pagina publicației.
(http://vibratiavindecarii.blogspot.com/2016/04/esti-totul-sau-nimic.html)

 Nici o schimbare în aspectul sau conținutul materialelor nu se poate face fără aprobarea autoarei.

RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...