sâmbătă, 27 iunie 2015

Gândul zilei - 27 iunie 2015 - UMBRA NOASTRĂ, CEA DE FIECARE ZI

Nu trebuie să schimbăm lumea; trebuie doar să ne schimbăm pe noi.
Şi vom constata cu surprindere că cei din jurul nostru se schimbă împreună cu noi.

                                          *    *    *    *    *    *    *În fiecare din noi există o parte, mai mare sau mai mică, pe care încercăm să o ținem ascunsă; o față pe care nu o arătăm celor din jur pentru că nu e prea măgulitoare.
E compusă din frici, furii, nesiguranțe, vanitate, orgolii, ură, gelozie, vinovăție, gelozie, violență, etc., pe care încercăm din răsputeri să o acoperim, în fiecare zi, cu măștile a ceea ce am vrea să arătăm, a ce vrem să fie perceput de cei cu care venim în contact.

Este UMBRA noastră, a fiecăruia din noi, iar ținerea ei ascunsă a ajuns un „sport” universal.

Atât timp cât o negi, UMBRA te va stăpâni, te va controla pentru că îți va folosi și ultima picătură de energie pentru a te păcăli și înșela.

UMBRA e clădită de trecut, îți locuiește prezentul și îți va construi un viitor distorsionat, populat de „personajele” care o compun.
Nu cădea în capcana ei, pentru că fiecare emoție ascunsă își are povestea ei.

Umbra face parte din tine; recunoaște-o, observ-o, urmărește-o. Tu ai creat-o, deci poți să o îmblânzești, și vei vedea că va deveni, în timp, irelevantă.
Cunoaște-ți fața ascunsă și îți vei descoperi adevăratul potențial.

Ce ai de pierdut? Încearcă!

Binețe, dragă cititorule!

dr. Edith Kadar
Arad, 27 iunie 2015


RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...