joi, 20 august 2020

Fii ZERO!



Cine ești tu?
Ești mândru de cine și ce ești? Ești dezamăgit de ceea ce ești?
Ești cineva? Ești un nimeni?

Binețe, dragă Om!

„Fii ZERO”, e mesajul pozei atașată materialului, văzută la prietena mea dragă, Ioana Hateganu​ (mulțumesc cu multă recunoștință pentru mesaj, draga mea!). 

E o imagine cu un impact puternic, deoarece zgândărește omul (ok, pe mine :D) la toate nivelurile lui. 

FIZICUL îmi zice: „Cum să fiu zero? Uite-aici cât am acumulat de-a lungul timpului?!”.

EGO îmi spune: „Zero ești tu cu mă-ta și cu tac-tu! Eu sunt cineva, ai auzit?! Bă, ai auzit? Sunt CINEVA!”.

MINTEA îmi spune: „Zero? Asta e ceva? E nimic? E bine sau rău? Ce este zero? O cifră, un concept? Este același lucru pentru toți?”.

PSIHICUL îmi spune: „Zero? Adică nu merit nimic? Nu mă iubește nimeni? Sunt singură și ignorată? Stai să pun de-o depresie sau atac de panică, doar-doar m-o auzi cineva și-mi ridic, așa, valoarea”.

SUFLETUL îmi spune: „În sfârșit, nu mai ești un cineva creat, ci ai ajuns la punctul în care ai anulat minciuna din viața ta!”.

SINELE DIVIN îmi spune: „Draga mea, pentru a ne întâlni, a mă conștientiza, a mă accepta și a mă integra, era nevoie să îți distrugi iluziile pe care ți-ai construit viața și atașamentele de orice natură, în orice domeniu al ființării tale. Conștiința nu are nicio legătură cu ceva palpabil.

Pentru a fi o CONȘTIINȚĂ e nevoie să dărâmi, mai întâi, tot ce este vechi. 
Ce ai avut până acum, te-a adus aici. Ți-e bine? Ești mulțumită? Ai liniște și pace în tine? Asta se simte, nu se spune. Dacă ți-e bine, nu mai ai nimic de făcut, pentru că totul vine spre tine, toate ușile ți se deschid în fața ta. Ești pe calea ta.
Dar dacă ai piedici de orice fel, în orice domeniu, ești pe calea iluziei și a atașamentelor.

Pentru a fi CONȘTIINȚĂ DIVINĂ e nevoie să anulezi tot ce ai făcut și te-a adus aici.
E nevoie să FII ZERO, mai întâi, pentru a putea fi un om trezit în conștiință.

Pentru a fi cineva, TREBUIE să fii, mai întâi de toate, un mare ZERO! Abia de acolo poți să te construiești.

Când ești ZERO, ești deja concretizată, exiști. Până atunci ai fost doar imagini, povești, minciuni, iluzii și atașamente.

Dă-ți voie să te anulezi, să fii ZERO, pentru că de acolo începe creșterea și dezvoltarea ta!”

Chiar, Omule, ce am de pierdut? Ce ai de pierdut? Totul, pentru a fi NIMIC și a deveni CINEVA.

FII ZERO!

Namaste, OM asumat!

Edith Kadar​



P.S. Te invit să revezi materialele mele pe tema „Niveluri de conștiință”. 
Mulțumesc!


dr. Edith Kadar 
Arad, 21 august 2018

 *     *     *     *     *     *     * 

Toate drepturile de autor ale materialelor postate pe acest blog aparţin dr. Edith Kadar. 

 Orice articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze aspectul integral și un link vizibil spre pagina publicației. 
(https://vibratiavindecarii.blogspot.com/2018/08/fii-zero_21.html)

 Nici o schimbare în aspectul sau conținutul materialelor nu se poate face fără aprobarea autoarei.

8 comentarii:

  1. Mi-nu-nat! Rezonez atat de mult cu acest articol. Da, am sa vorbesc despre mine pentru ca asta stiu mai bine. Dar ma gandesc ca cine stie pe cine ajut in demersurile personale. A inceput acum 3 ani cu lucruri banale. In urma accidentului unei persoane dragi, mi-am dat seama ca nu purtam 50% din hainele din garderoba. Le-am dat. La fel in bucatarie: multe gadgeturi - le-am dat! Anul acesta am curatat atat de mult incat ies oameni din viata mea, schimb locul de munca si profesia si schimb tara in care traiesc. Si cu toate schimbarile astea imi dau seama ca mai sunt atat de multe de schimbat in mintea mea: credinte limitative cica le spune. Eu le spun credinte confortabile; pe principiul "rau cu rau dar mai rau fara rau". Schimbarea ne pare nenaturala la inceput asa ca eu am tins sa ma intorc la obiceiurile vechi - cele care prin familiaritatea lor mi se par cele bune. Dar - multumesc divinitatii din mine - in timp am vazut ca ma intorc de unde am pornit, si nu e ceea ce imi doresc pentru mine. Atingerea zeroul la nivel de mental e un proces foarte greu (pentru mine). Dar nu ma dau batuta! :-) Chiar daca stiu ca voi face asta tot timpul, chiar si la varsta senectutii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol care exprima mult adevăr la fel ca toate materialele publicate pe canalul de YouTube. Pentru a-l înțelege trebuie să fii într-adevăr "un om trezit în conștiință". Am ceva vreme de când mă lupt să distrug iluziile și sa renunț la atașamentele de-o viață pentru a A FI UN MARE ZERO. Mulțumesc, Edith! Tu mi-ai dat un semn de alarmă că vrea să fiu alt om, un om care se iubește și se respectă.
    Mihaela Mîrza

    RăspundețiȘtergere
  3. MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC LA TREABA SA DEVIN NIMIC PTR A FI CINEVA..FACASE VOIA TA DOAMNE..

    RăspundețiȘtergere
  4. Suuper. Multumesc. Multă sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suuper. Multumesc. Multă sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca Serban.Am vazut titlul si am inceput sa citesc putin ca apoi sa mi pun intrebarea ,,ce inseamna sa fiu Zero,,Eu. Anca...mi se pare extrordinar ca in fiecare monment din zi si noapte sa fi Zero..Sa ti faci analiza zilei inainte de somn si sa pui stop numaratorii din mintea ta,sa lasi in spate frica dezamagirea frustrarea umilita rautatea..plinsul rasul..tot ce ai facut peste zi..sa poti multumi ca adoua zi sa fiu capabila sa pornesti curat fara ranchiuna si zimbetul in suflet intr o noua lume de la Zero...este extrordinar..acest lucru ptr mine..Multumesc Edith un mesaj ffff puternic

    RăspundețiȘtergere
  7. sper ca la un moment dat sa ajungem sa vorbim ... avem foarte multe în comun ... si posibil multe lucruri de invatat unul de la altul

    RăspundețiȘtergere

Te invit să dai clic pe poză pentru a citi materialul. Mulțumesc.

RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...