marți, 21 mai 2013

BIOREZONANȚA - ce e și la ce ne-o fi folosind?


Binețe, cititorule!

BIOREZONANȚA nu este o vrăjitorie. Nu este nici șarlatanie.
Este un concept modern, o metodă de investigație, pe care le poți înțelege doar dacă lași la o parte toate ideile preconcepute.

Nu trebuie să fii de acord cu BIOREZONANȚA. Dar îți cer ca înainte de a arunca cu pietre să te informezi, să știi despre ce e vorba, și să acționezi în cunoștință de cauză. Altfel îngroși rândurile celor ce votează în fiecare zi ignoranța.

Nu poți să știi totul. Nu ai cum să știi totul. De aceea, când apare ceva nou, revoluționar, deschide-ți mintea și informează-te, lasă-ți sufletul să facă aprecieri și ascultă ce-ți transmite prin intermediul intuiției.

Câteva precizări.


1.- Nu confunda metoda cu cel care o practică!
Poți mai mult de atât.
O metodă bună, revoluționară, nu garantează un profesionist în fața aparatului. Poți avea o mașină ultimul răcnet al tehnologiei, dar dacă o folosești doar la mersul la piață, se numește irosire.

2.- Nu toți cei care au și lucrează cu aparatele de biorezonanță au competența de a face așa ceva. Drumul spre iad e pavat cu bune intenții și întreținut de ignoranță, orgolii și vanități ieftine.

3.- Dacă ai avut ghinionul să ajungi la un șarlatan, nu uita că nu toți ceilalți care lucrăm în domeniu suntem la fel. În fond, lipsa ta de informare a fost alegerea ta. Să cred că toți suntem la fel?

4.- Dacă nu ai înțeles ce ți s-a spus, ai avut așteptări care nu ți-au fost împlinite, ai crezut altceva, nu ți-a plăcut doctorul, sau nu ai simțit nimic, nu înseamnă că cel sau cea la care ai fost este șarlatan. Poate nu erai pregătit(ă) să afli ceva, poate ai avut pretenția să ți se spună doar anumite lucruri, iar celelalte să te fi deranjat, sau pur și simplu nu era momentul să te duci.

5.- Nu toți cei care lucrează cu biorezonanța, posedă aparatură și apar la televizor sunt, neapărat, și buni profesioniști.

6.- Biorezonanța nu face minuni!!! Nu face lucruri în locul tău, nu te vindecă dacă tu nu ai chef să faci ceva în acest sens. Nu poți avea pretenția de a intra la consultație pe targă și să ieși fluierând vesel și sărind într-un picior. Ai o problemă cu realismul și cu realitatea.

7.- Fiecare om este unic, în felul lui. Dacă vecinei i-a mers bine și a fost mulțumită, nu e obligatoriu să ți se potrivească și ție; așa cum ceea ce e bun pentru tine, poate fi chiar dăunător pentru alții.

8.- Biorezonanța nu este pentru oricine!!! Este, în primul rând, pentru cei cu mințile deschise, care nu au primit răspuns până atunci de la altcineva sau prin alte metode. Este pentru cei care nu s-au blazat și nu s-au mulțumit cu ceea ce le-au spus doctorii. Este pentru cei stăpâni pe propria lor viață și se bazează exclusiv pe propriile decizii.              

9.- În materialul de mai jos am prezentat părerile mele, bazate pe anii de experiență practică pe care îi am ca medic cu competență în biorezonanță.

Acest material nu este pentru mințile mediocre, care cunosc puține dar au senzația că le știu pe toate. Nu este pentru cei care au un comentariu pregătit la orice oră despre orice, fără să aibă nici cea mai vagă idee despre domeniu: politică, fotbal, femei, medicină, cibernetică sau stabilirea ordinii corecte a tocării frunzelor verzi în ciorba altuia.
Parcurge-l doar dacă ți-ai lăsat la intrare ideile preconcepute, ești interesat de subiect și dorești informații.

Nu trebuie să fii de acord cu BIOREZONANȚA. Dar îți cer ca înainte de a arunca cu pietre să te informezi, să știi despre ce e vorba, și să acționezi în cunoștință de cauză. Altfel îngroși rândurile celor ce votează în fiecare zi ignoranța.

                                                     *   *   *   *   *   *   *   *   *   *


Te invit să urmărești emisiunea STEM transmisă miercuri, 6 martie 2013, de WEST Tv Regional, în care dr. Florin Begher și cu mine, dr. Edith Kadar am discutat despre evaluarea stării de sănătate, diagnostic şi tratament, prin metoda biorezonanţei.

În această emisiune am încercat să aduc puţină lumină în controversatul şi prea puţin cunoscutul domeniu al biorezonanţei : ce face, cui se adresează, de unde provine, etc.

Emisiunea se adresează atât celor care au folosit deja metoda biorezonanţei, cât şi celor care au auzit, dar nu ştiu prea multe.


Vizionare plăcută!

Binețe, cititorule!

dr. Edith Kadar
Arad, 21 mai 2013










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să dai clic pe poză pentru a citi materialul. Mulțumesc.

RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...