luni, 23 martie 2015

VREMURI MISTERIOASE

Nu trebuie să schimbăm lumea; trebuie doar să ne schimbăm pe noi.
Şi vom constata cu surprindere că cei din jurul nostru se schimbă împreună cu noi.

                                                          *    *    *     *     *Binețe, dragă cititor!

Probabil ai observat că în ultima perioadă te simți cu totul altfel decât de obicei. Fie ești mai obosit, fie ai dureri în tot corpul sau doar în zona capului, ai mici frisoane sau/și vrei să dormi tot timpul. Sau te curentezi în momentul în care pui mâna pe orice conține metal; sau aparatura din jurul tău a luat-o razna.

Ți s-a întâmplat?

Explicația e destul de simplă și e legată de două evenimente astronomice petrecute zilele trecute: Echinocțiul de primăvară și eclipsa de soare, vizibilă parțial la noi în țară.

Eclipsa de soare duce la acoperirea, totală sau parțială, a luminii Soarelui de către astrul nopții, Luna. Ce înseamnă asta?
Soarele ne furnizează lumina atât de necesară vieții, dar vitală pentru întreținerea circuitelor electrice din corpul uman. 
Principalele reacții și procese din corp  care întrețin, practic, viața, au loc datorită curenților electrici de  foarte joasă frecvență care circulă de la o celulă la alta.
Atunci când Soarele e afectat de o eclipsă, de exemplu, întregul câmp energetic este afectat. Aparatura bruiază sau se blochează, neputând funcționa corect, noi ne curentăm la atingerea de orice sau oricine, ne simțim slăbiți datorită anomaliilor din propriul nostru câmp, ne simțim ciudat.

La nivelul creierului, unde predomină circuitele electrice, câmpul e afectat și deoarece acolo sunt toți centrii de comandă ai organelor din corp, activitatea acestora e distorsionată. apărând simptomele neobișnuite.

Efectul eclipselor asupra corpului uman este semnificativ timp de aproximativ o lună, atât înainte cât și după eveniment.

Deci, nu te speria, ai răbdare.

Încărcarea „bateriilor” proprii cu energie e mult ajutată de Echinocțiul de primăvară. Este momentul din an în care ziua a fost egală, ca durată, cu noaptea, și care dă startul creșterii perioadei în care astrul zilei este prezent. Zilele cu lumină din ce în ce mai multă ne vor încărca energetic, asigurându-ne doza zilnică de optimism de care avem nevoie.

Și, nu uita: nimeni nu poate face nimic pentru tine dacă nu te implici și tu în propria viață. 

Niciun eveniment astronomic nu va avea efect pozitiv asupra ta dacă te-ai hotărât că viața e câh!, oamenii la fel, iar lumea e un chin. 

În acest caz, ești propriul tău eveniment negativ de proporții astronomice, iar viața pe care o duci se va bloca și te va bloca deoarece ai dat prioritate problemelor și nu bucuriei.
Oare supărarea, tristețea, încrâncenarea îți vor rezolva problemele? Nu. Gândește-te, o stare negativă amplifică fricile și toate celelalte emoții negative. Victimizarea și plânsul de milă sunt doar modalități de a atrage atenția asupra ta și a problemelor tale. Dar optimismul te va ajuta să găsești soluții.

Profită de ajutorul pe care îl primești în aceste zile. 
Viața de până acum te-a adus aici. 

Ești mulțumit(ă)? Profită și amplifică aceste energii.
Ești nemulțumit(ă)? Acum e momentul să nu-ți mai plângi de milă și să faci ceva pentru a-ți fi mai bine.Se poate spune că trăim vremuri misterioase.

De tine depinde ce atitudine adopți.

Profiți sau irosești?

Binețe, dragă cititorule!

dr. Edith Kadar

Un comentariu:

  1. Dublez cu propria-mi observare cele spuse de draga noastra Doki. Sunt vremuri absolut totale, nu merge cu "o fi si-o pati". Totodata rabdare si calm, aer curat, intelegere si incredere adanca în acel ceva misterios de-i mai zicem si dumenzeu.

    RăspundețiȘtergere

1.- Toate drepturile de autor ale materialelor postate pe acest blog aparţin dr. Edith Kadar.
Orice articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze aspectul integral și un link vizibil spre pagina publicației.
Nici o schimbare în aspectul sau conținutul materialelor nu se poate face fără aprobarea autoarei.

2.- Comentariile anonime NU SE IAU ÎN CONSIDERARE începând din 09 decembrie 2013!!!
Nu te ascunde cu lașitate în spatele rândurilor anonime, ci asumă-ți responsabilitatea răspunsului pe care îl dai.
Tu ştii deja cu cine vorbeşti. Altfel eu aleg să nu îl iau în considerare.
Alege să nu fii un ANONIM în viaţă.

3.- Nu îmi trimite același mesaj de mai multe ori doar pentru că nu-l vezi publicat. Ele îmi vin pe mail și le public sau le răspund când pot. Dacă nu primești răspuns înseamnă că mi-ai pus o întrebare al cărei răspuns fie există deja, deci caută-l, fie este cuprins în material, deci caută-l. Nu sunt răspunzătoare că nu ai răbdare să citești.

Mulţumesc.