luni, 22 aprilie 2019

PERSOANA CARE TE IUBEȘTE...



Persoana care te iubește cu adevărat nu îți va întreține slăbiciunile și nu îți va încuraja demonii doar din dorința de a te ține sub control și a spune „vezi, cât de mult te ajut în problemele tale?!”

Persoana care te iubește cu adevărat te va accepta așa cum ești, te va iubi dincolo de slăbiciunile și demonii tăi, pentru că știe că, într-o bună zi, susținerea necondiționată și lumina iubirii va învinge și va risipi negura fricilor și iadul din tine.

Totul este să vrei să ajungi la lumină și la iubirea adevărată, cea fără condiții.

Atât timp cât (te) compari și (te) condiționezi, vei atrage persoane care să îți amplifice nesiguranța și să se hrănească cu energia ta.

Doar când vei renunța să condiționezi tu și te vei încredința Universului și divinității din tine, vei da posibilitatea luminii să se manifeste pentru tine și în tine.
Nu mai repede!

Dorește Lumina! 
Atrage Lumina!
Fii Lumina!

EȘTI!
Observă.

Namaste, OM!

dr. Edith Kadar
Arad, 22 aprilie 2019

 *     *     *     *     *     *     * 

Toate drepturile de autor ale materialelor postate pe acest blog aparţin dr. Edith Kadar. 

 Orice articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze aspectul integral și un link vizibil spre pagina publicației. 

 Nici o schimbare în aspectul sau conținutul materialelor nu se poate face fără aprobarea autoarei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să dai clic pe poză pentru a citi materialul. Mulțumesc.

RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...