vineri, 29 ianuarie 2016

JOACA DE-A OMUL ȘI ASTRELE (emisiune TV Arad)

Nu trebuie să schimbăm lumea; trebuie doar să ne schimbăm pe noi. 
Şi vom constata cu surprindere că cei din jurul nostru se schimbă împreună cu noi. 

 Sunt răspunzătoare pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce crezi tu că ai înțeles 

 *     *     *     *     *     *     * 


Cititorule, binețe!

De această dată te invit să urmărești emisiunea „Câte-n lună și-n stele” difuzată de TV Arad la data de 28 ianuarie, în care povestesc cu Codruța Belean despre oportunități în evoluția noastră, despre șanse oferite de Univers pentru a ușura devenirea noastră în ceea ce este menit pentru noi.

Emisiunea s-a intitulat „ JOACA DE-A OMUL ȘI ASTRELE”, și se adresează doar celor interesați să înțeleagă ce este dincolo de planul material.

Este vorba despre niște uși pe care Universul - din care suntem parte integrantă, și ale cărui legi ne guvernează - le deschide în plus față de cele existente, pentru ca mai mulți să ajungă să-și înțeleagă menirea, să își accepte esența, să se înțeleagă pe ei.

Îți reamintesc că nicio planetă, aliniere de planete sau alt eveniment astral nu rezolvă probleme de viață în timp ce stăm și așteptăm. 
Nevoia de schimbare e o chemare lăuntrică ce nu poate fi transferată, implantată sau transplantată.

Abia când luăm hotărârea fermă de a fi altfel decât până acum, ne putem folosi de „ușile” pe care ni le deschide Universul pentru a transforma soarta considerată bătută în cuie în destin creat de noi înșine.

Vizionare plăcută!



P.S. Informațiile despre care am vorbit în emisiune sunt cuprinse în materialele:

- „JOCUL DE-A OMUL...ATUNCI CÂND ȘI PLANETELE SE ALINIAZĂ PENTRU TINE (partea I)” (http://vibratiavindecarii.blogspot.com/2016/01/jocul-de-omulatunci-cand-si-planetele.html); 
- „ȘI PLANETELE SE ALINIAZĂ PENTRU TINE!... (partea a II-a) (http://vibratiavindecarii.blogspot.ro/2016/01/si-planetele-se-aliniaza-pentru-tine.html);
- „ȘI PLANETELE SE ALINIAZĂ PENTRU TINE!...(partea a III-a) (http://vibratiavindecarii.blogspot.ro/2016/01/si-planetele-se-aliniaza-pentru.html)

Cu mare mulțumire de însoțire îți spun ție: binețe, cititorule!

 dr. Edith Kadar 
Arad, 28 ianuarie 2016

 *     *     *     *     *     *     * 

 Toate drepturile de autor ale materialelor postate pe acest blog aparţin dr. Edith Kadar. 

 Orice articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze aspectul integral și un link vizibil spre pagina publicației. 

 Nici o schimbare în aspectul sau conținutul materialelor nu se poate face fără aprobarea autoarei.

RUTINA și SCHIMBAREA DE SINE

Pe măsură ce te trezești și lași schimbarea să-și facă treaba în viața ta iar tu nu te mai opui Universului, vei observa că fiecare z...